Apie studiją

Apie studiją

Vizija

Kuriu gyvenimą iš vidinės drąsos, iš beribės meilės, iš švytinčios šviesos, kurią atrandu savyje

Misija

Kažkada ir man buvo sunku.  Daugiau nei sunku. Dar daugiau nei kančia. Dar daugiau… kai negali keistis ir keisti – nei pabaigti, nei pradėti…Buvo nesuprantama… Neįmanoma… O gal ir įmanoma, bet… ne man.

   Tačiau po ilgų ieškojimų: daugybės mokymų, asmeninio ugdymo mokyklų, stovyklų, įvairių technikų ir metodikų, praktikų ir meditacijų, bendravimo ir bendradarbiavimo su įvairių psichologijos mokyklų atstovais bei įvairiais ir  įdomiais žmonėmis –  pradėjau suvokti Visatos dėsnius ir suradau savo Kelią ir Tikėjimą.

   O dabar aiškiai žinau, kad mano paskirtis – padėti  žmonėms rasti SAVO kelią – įkvėpti juos kitokiam – kokybiškam, džiaugsmingam, laisvam ir prasmingam Gyvenimui.

Tad ateidami čia, jūs PATYS rasite SAVO kelią. Rasite raktą, kuriuo atrakinsite duris ir jas atidarysite… Į savo laisvę… Nuo sunkių minčių, nuo prastos nuotaikos, nuo nuostatų ir prisirišimų  ar blogų santykių. Nuo to, ko negalite įveikti.  Sutiksite įvairiausių požiūrių ir situacijų sprendimų bei rasite galimybių  gyventi ramiai. Čia gimsta aiškus žinojimas, ko norite. Čia gimsta gebėjimas pasirinkti bei drąsa ir jėga veikti.